Cursussen bij Aguanilé

Eigen dansontwikkeling en regie

Dansschool Aguanilé is een dansschool gevestigd in Nijmegen Noord. Onze focus is vooral gericht op jouw beleving en (dans-)ontwikkeling. Jouw voortgang is uniek en daarom is het voor de docent én voor jou belangrijk dat je individueel begeleidt wordt. Aan het eind van ieder dansseizoen evalueren wij samen naar jouw voortgang en ambitie. Op deze manier houd jij zelf zo veel mogelijke informatie en eigen regie, om zelf te belissen welke dansontwikkeling je wilt maken. Per seizoen worden alle cursisten in groepen gedeeld, rekening houdend met de gegeven voorkeur en besproken ontwikkeling.

Hierdoor is ieder seizoen uniek en niet verbonden aan een voorgedefinieerd niveau met een voorverpakt lessenpakket. De samenstelling van de groep bepaald per seizoen de aandachtspunten, de nieuwe stof en het tempo voor het behandelen van deze.

Cursussen en kosten

Bij Aguanilé bestaat een cursus uit 12 lessen, iedere cursus kost €90,- en gedurende het hele jaar kennen we 3 dansseizoenen:

Seizoen I              Januari – Maart

Seizoen II            April – Juli

Seizoen III           September – December

Samenkomen en gezelligheid

Wij bieden de mogelijkheid voor cursisten om introducees mee te nemen. Zo organiseren we regelmatig oefen (zondag)middagen waar we onder het genot van een dosis gezelligheid de mogelijkheid hebben om op een laagdrempelige wijze te oefenen. Uiteindelijk heeft het bij Caribische ritmes altijd hierom gedraaid: Samenkomen en gezelligheid!

Aguanilé Cursus Overzicht 2019-03